Mijn naam is Elma, YouTube manager en ik  woon in Tsjechie

Ik pakte een biertje

Het is 2020. Corona is gearriveerd, totale lockdown in Tsjechie. Voor de lunch heb ik een biertje gepakt met een snee brood. Dat doe ik normaal nooit, maar dit is een wel erg apart moment.

Want ik besef dat de komende tijd een aparte tijd wordt. Daar op dat moment ontstond mijn bedrijf Go Nature. Want ik wilde al langere tijd gaan delen wat ik hier als Nederlander doe in Tsjechie.

En ooo.. misschien wel een online cursus van maken.

Go Nature

 

Go Nature begon met een dagelijkse post over mijn leven; mijn leven in Tsjechie, in mijn tuin, met mijn kruiden, over de mooie nature om mij heen.

Deze content is uitgegroeid tot reels, shorts, posts en video’s.

Want ik vind het heerlijk mijn ervaringen te delen, van de natuur die ik zie andere te laten genieten en over mijn cursussen, mijn zelfgeplukte thee en gevulde cadeaupakketten en manden te posten.

YouTube als opslagplek

Mijn YouTube kanaal begon als opslagplek van mijn video’s. Ik moest ze toch ergens kwijt in ruil voor een link die ik in de lessen van mijn online cursus kon plaatsen. Langzaamaan leerde ik over de mogelijkheden van YouTube.

En werd ik YouTube manager

Deed een cursus als YouTube manager bij de Nederlandse Idelma del Mar en stapte in de Amerikaanse Video Ranking Academy, leerde, leerde, leerde en zit nu op 400 subscribers met videos met rond de 200 views en shorts die een paar keer de 1500 views hebben geraakt.

Meer en  meer subscribers

Gestaag worden het aantal subscribers meer en meer, want ik weet nu hoe YouTube werkt. Als ik consistent blijf posten, consistent via mijn andere social media kanalen naar die video wijs, zijn er meer en meer views en subscribers.
Mijn volgende doel is dat ik partner van YouTube wordt.

Sparren over de mogelijkheden voor jouw YouTubekanaal? .

Eenzaamheid

Het is fantastisch wonen hier temidden van super mooie natuur. Maar ik mistte mensen om me heen. Voelde me eenzaam worden hier na de eerste 5 jaar. Kreeg behoefte aan meer samenwerking met andere ondernemers. Online of in de vorm van workations.

 

Belangrijk om over mij te weten:

– ik ben een enthousiast en vrolijk mens en hou van wandelen
– en werk nu al 20 jaar als Freelancer in de IT. Ben oplossingsgericht en help graag anderen
– ik ben zo blij met de starlink van Elon Musk. Nu duurt het uploaden van een video 10 minuten en niet meer de hele nacht.
– als online ondernemer werk ik wanneer ik wil. Is het mooi weer om te skiën of voor een mooie wandeling? Dan kan dat en werk ik een zaterdag.

Mijn missie is duidelijk

Door samenwerking krijg jij een mooi, vindbaar en bekeken YouTube kanaal.

Wat jouw volgende stap is, ook 😉

Boek een kennismakingsgesprek met me. Het is gratis.